tirsdag 17. februar 2009

Årets polititabber kåret

Lista er lagt, lavt.

Her er oversikten fra SEFO, ført i pennen av VG, over alt det gale politifolk har gjort i 2008.

Det er sååå fornøyelig...
VGs overskrift er selvsagt om han som ringte sex-telefon fra jobben. Lista handler ellers mye om kjøring og kræsjing med moped, bil, varebil, syklist, og andre tegn på manglende interesse for trafikksituasjonen. Og så er det en del dårlig dømmekraft i forhold til å overlevere informasjon til noen som ikke burde ha den...kjedelig og forutsigbart med andre ord.

Noen lyspunkter finnes det, så her er mine favoritter:

Årets 'fremdeles i skapet'
Nord-Trøndelag: Solgte velværeprodukter på jobben
(Ved en anledning markedsførte han også produktene overfor en person som kom til tjenestestedet for å søke om politiattest..)

Årets mest bløthjertede
Oslo: Tok med fange hjem
(Tiltalen vedrører blant annet at politiførstebetjentene, i forbindelse med at den næringsdrivende sonet en dom på 60 dagers fengsel, flere ganger oppsøkte fengselet og hentet han ut om morgenen og slapp han fri....og det var ikke engang VÅR)

Årets mest uheldige
Oslo: Tok tissepause
(Han stanset på vegskulderen på E6 for å urinere. Et vogntog som måtte passere politibilen kom over i motsatt kjørebane hvor det kolliderte med to kjøretøyer..)

Årest sløveste
Vestfold: Skjøt kolleger med maskinpistol
(Ulykken inntraff som følge av at en tjenestemann benyttet et våpen under øvelsen som han uten å foreta nærmere kontroll av trodde var ladd med løsammunisjon. Våpenet var ladd med skarp ammunisjon)

1 kommentar:

  1. Hehe, likte spesielt Årets 'fremdeles i skapet';D

    Hadde en politimann pushet håndkrem på meg når jeg ba om vandelsattest..så tror jeg at jeg hadde ledd godt!

    -Daisy

    SvarSlett