onsdag 28. oktober 2009

Overtid betaler avskjedsklemmen

Foreldre må være dumme. Veldig dumme.

Tenk å resonnere slik;
Vi har lite barn som går i barnehage. Utenfor gjerdet til barnehagen er det laget en lang parkeringslomme ved det brede fortauet. Der kan vi parkere. Det er ingen skilting som antyder noe om betaling eller tidsbegrensning for parkeringen, altså er vi ikke bekymret om det tar et ekstra fem-minutt med trøsting av sliten toåring før man kaster seg i bilen igjen. Det hender jo at minsteman ikke er fornøyd med å bli dyttet ut av bilen og vinket til..

Så kommer man ut til bilen sin og finner julekort fra Parkeringsetaten,eller rettere sagt innbetalingskort.

Altså parkeringsbot... for å ha parkert noen minutter i barnehagnes parkeringslomme, fordi man angivelig har BRUKT FOR LANG TID på å levere eller hente barnet sitt(!)

Så tenker man at dette må være en feil, men neida...man kan visstnok bruke for lang tid på å levere barnet sitt, og da er det parkeringsetaten man skal bekymre seg for, FØR man begynner å tenke på om sjefen har sendt ut etterlysning.


Det er umulig å finne hold for denne praksisen i Trondheim kommunes parkeringsbestemmelser, forskrift om offentlig parkeringsregulering og parkeringsgebyr, eller noe annet sted ved googlesøk på parkeringslomme, Trondheim, regler osv. Så altså, vi er åpenbart dumme som verken forstår praksisen ELLER klarer å finne hold for den i noe offentliggjort lov- eller regelverk for slike forhold.

og ve og forby at man skal innrette seg etter barnas behov. Sånn bittelitt i det minste.

Altså; skal du levere barn og tenker å parkere
rett utenfor gjerdet til Lidarende Barnehage i parkeringslomma (som altså ikke er skiltet, men bare SER ut som en parkeringslomme..) så husk å være rask, ellers kan det bli et par overtidstimer for å betale for avskjedsklemmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar