lørdag 14. mars 2009

Pungrock god erstatning for ballegutter

NRK revolusjonerer kulturlivet i Norge med inføringen av Lørdagskampen, fotball i beste familietid på TV.(På de annen side kan det hende skilsmisestatistikken begynner å røre på seg også).

Her i huset er det ihvertfall ikke aktuelt å krangle om Fotball på tv eller ikke; med den konsekvens at kringkastet underholdning blir erstattet av analog kultur. NRK har kastet oss ut med det faste lørdags-sendeskjemaets endelikt.

Vi begynner friskt:
Har nettopp brukt en knapp tusing på Honningsvågrevyen (garderobe og grunnpromille stryker av gårde med omtrent en fjerdedel av budsjettet her..).

Mye kan sies om disse bebringede og brautende brølapene fra nord, men det ER bedre enn fotball på TV.(Mistenker at et par av dem har gnagsår på pungen etter hver forestilling, og det sier noe om hvilke humoristiske gester som opptrer hyppigst)

Uansett har Giskes kulturløft endelig slått til, med fotball på lørdagsTV, så vil en større andel av befolkningen komme seg utomhus og nyte mer enn alkohol på en lørdagskveld.

Kulturkonsumet vil eksplodere; vi slappe sofaslitere har fått akkurat den tuppen bak som får oss opp i høye hæler, ut av døra og inn i opplevelsene.

Publikumsinntekter stiger, barnevakter får en ny glanstid, økonomien blomstrer...hvem vet..kanskje det blir Giske som fikk fart på landet og sørget for at lørdagsfotball sparket landet på fote igjen. Dette er vel en kulturkonspirasjon?

Et genialt trekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar