torsdag 15. januar 2009

Tore O'bamas blogg

Fylkesordføreren foretrekker nok striper og stjerner fremfor terningkast, så engasjert som han er i amerikansk politikk.

Likevel må vi blåbloggerne få lov til å dele ut en grei femmer til Sør-Trøndelags kanskje mest aktive blogger. Og selv om Fløyelspiken ikke er en Dronning Rania, så gir hun et kongelig vink. Kjetil må også medgi at han er betatt av den jordanske dronningen.


Blåbloggerne har gått fylkesordføreren etter i pennen og laget en oversikt over Tores favoritt-blogge-tema. Det har resultert i en kåring basert på de siste 50 blogg-innlegg:


Gjennomgående må vi si at det er nydelig symmetri i hans store tanker, og vi ser at jo større tanker, og lengre avstand til Trøndelag. jo mer interessant er temaet for Tore. Bor det en konkurrent til Jonas i ham? Det er nesten så man kan bruke Tore O'bamas blogg som jukselapp for å fremstå som orientert om USAs indre liv. På grensen til søtt og nerdete opptatt av dette landet i vest. Og vi blir sjarmert..

På topp finner vi det ubestridte temaet amerikansk politikk med 22 innlegg, (44%)

På 3-delt plass finner vi så; utenrikspolitikk (krig, Gaza, Midt-østen og sånt), nasjonal politikk og så lokal/fylkeskommunale temaer. Hver med 8 innlegg, (16 %).

Til sist finner vi en ymse-sekk på 4 innlegg (8%)der vårt favoritt-blogge-innlegg er, og samtidig det vi er mest enige i :
Det handler om skjønne Dronning Ranias Youtube-tv-kanal og er anbefalt lesning.

Vi har også sansen for Tores oppfordring til regjeringen om å slutte å mumle


Noe vi i Høyre er spesielt glad for er dette innlegget om kunnskapskatedraler.
Kanskje ikke så glad i ordet kunnskapskatedraler, men alt som kan ligne på satsing på forskning og høyere utdanning applauderer vi, MYE. Bring it on, gi oss mer. Vi vil ha mer å klappe for!

Vi er nok ikke sikre på at Tore har avslørt Høyres slagord for valgkampen, vi skal nok finne noe som er mer kreativt enn 'andre boller med Høyre'. Sorry Tore, Høyrekoden er ikke knekket enda.

Pluss for å få med både pappaperm og måneskinnsturer. Vi mistenker at det bor en romantiker i fylkesordføreren, uten at det er negativt.

Vi skal fortsette å kaste blå blikk på deg etter hvert som valgkampen nærmer seg.. .

Hege ( Fløyelspiken) og Kjetil (Blå bølger)

1 kommentar:

  1. Hehe, all ros, også den som nok er i nærheten av å være på grensen til mildt ondskapsfull, taes ubeskjedent imot med stor glede. Tror faktisk dette kvalifiserer til en plass på "blogger jeg leser"-lista mi, siden det ser ut som om jeg må følge med på hva dere driver med framover.

    SvarSlett